De dobbel
Ik ben 9

Workshop 'IK BEN 9'

Voor ouders en verzorgers.‘Je zit echt in de puberteit!’ riep mijn zusje een keer, maar ik ben nog maar negen!’


Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten, onzekerheid, … zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar.
Is jouw kind rond de negen jaar en merk je dat zijn gedrag en behoeften veranderen? Vind je het lastig om jouw kind hierbij op een fijne manier te ondersteunen? Dacht je eerst ook dat jouw kind al vroeg aan de puberteit begon? Zou je deze fase graag beter willen snappen?


De workshop IK BEN 9’ voor ouders en verzorgers staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vindt meestal plaats in de periode tussen de acht en elf jaar.
Als kindercoach werk ik veel met kinderen rond deze leeftijd. Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier.
Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.


Mijn droom als ‘Ik ben 9’ specialist is dat alle ouders en verzorgers met kinderen rond deze leeftijd bekend zijn met de negenjaarsfase, zodat zij hun kinderen (nog) beter begrijpen en kunnen ondersteunen.
Hoe fijn zou het zijn als jij als ouder straks alles weet over de negenjaarsfase? Hoe waardevol zou het voor jouw kind zijn als jij weet
hoe je hem in deze periode op een goede manier kunt ondersteunen?


Tijdens de workshop vertel ik jou over de negenjaarsfase, praten we over de verschillende thema’s die spelen in deze periode, ontvang je
praktische tips en handvaten voor thuis en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen.


Wil jij hierbij zijn? Meld je dan zeker aan!


De training tot ‘IK BEN 9’ specialist heb ik gevolgd bij Bauke Borsboom uit Woerden, auteur van het boek ‘IK BEN 9’ en de creator van de ‘IK BEN 9’ specialisatie voor professionals in Nederland en België.Ik ben 9

Logiko

Korte Goerenstraat 6

3560 Lummen


Schrijf je HIER in!De Taalschat

Delportestraat 62

3300 Tienen


Schrijf je HIER in!


Van 19.30 tot   22 uur


Thee, koffie of een fris drankje inbegrepen.


Er is plaats voor 6 personen


25€ per persoon


Copyright @dedobbel   All Rights Reserved